Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Раді побилися депутати: комуніст перекинув Ляшка в президію. Відео

У сесійній залі парламенту відбулася бійка між першим віце-спікером Адамом Мартинюком та позафракційним депутатом Олегом Ляшком.

На засіданні парламенту Ляшко вимагав надати йому слово під час обговорення одного з законопроектів. Однак Мартинюк не надав слово депутату, оскільки той не записався для участі в обговоренні питання.

Ляшко підійшов до президії парламенту, щоб висловити обурення діями віце-спікера, назвавши його "фарисеєм". Мартинюк обурився діями Ляшко, схопив його за шию і силою перекинув його в президію, повідомляють Подробности.

Депутат впав у президії, однак у цей момент депутати фракції КПУ і Партії регіонів втрутилися в ситуацію, розборонили чоловіків. Депутати вивели Ляшка з президії на його робоче місце.

Після зіткнення Ляшко виступав з трибуни парламенту і сказав Мартинюку: "Ви краще виборцям розкажіть, за що Ви за горло мене хапали і кидали у президію". Після цих слів Мартинюк зажадав виключити мікрофон трибуни. При цьому він сказав: "Я не тільки за горло схоплю, але й за інше місце Ваше, яке у Вас дуже продуктивне".

Після цього мікрофон трибуни вимкнули, а Ляшко намагався щось прокричати в сесійний зал, проте через вигуків депутатів нічого не було чути. До того ж, у цей час з місця в мікрофон почав говорити депутат від Партії регіонів Павло Сулковський.

Мартинюк обраний до парламенту за списком Комуністичної партії, Ляшко - за списком Блоку Юлії Тимошенко.

За інформацією УП, пізніше Мартинюк прокоментував бійку: "Я жалкую, що не стримався від нахабства свого колеги. Але колись треба було ставити крапку. Я не все можу розповідати. Він переходить будь-які межі. Я думаю, що він тепер не буде до нас наближатися", - заявив Мартинюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ