Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Бережанах на Тернопільщині згорів готель. Відео

Учора, 10 березня, в Бережанах на Тернопільщині згорів готель-ресторан "Надія" по вул. Шевченка, 63/2, повідомили у соцмережах.

Власниця закладу Галина Головацька розповідає, що попри її звернення до начальника Бережанського ДСНС Тараса Калакури, пожежні автомобілі прибули аж через 40 хвилин від початку пожежі.

Відео - Info Berezhany

Водночас у прес-службі ГУ ДСНС у Тернопільській області повідомили,  що 10 лютого о 16:55 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в місті Бережани на вулиці Шевченка, 63. Полум’я охопило будівлю, де розташовувались магазин, кафе «Морозиво» та кімнати відпочинку.

На момент отримання повідомлення про пожежу 1-відділення Бережанського гарнізону було задіяне на гасіння сухої трави за 9 км. від місця події. Така віддаленість, запевняють надзвичайники,  ускладнювала оперативність прибуття вогнеборців, адже вони були б змушені пересісти на пожежний автомобіль з більшим запасом води, розташований у підрозділі. Тому, за рішенням керівника, першим на гасіння вирушило 2-ге відділення, яке вже о 17:01 прибуло за вказаною адресою та одразу ж приступило до розвідки та локалізації пожежі. Невдовзі, о 17:19, до місця події дістались вогнеборців першого відділення та подали додаткові стволи на гасіння. Загалом на ліквідацію даної пожежі були задіяні 3 відділення пожежно-рятувальної служби в складі 20 чоловік особового складу бережанського гарнізону, а також мобільна оперативна група Управління ДСНС України у Тернопільській області на чолі з начальником Управління полковником служби цивільного захисту Віктором Маслеєм.

Відео - Управління ДСНС у Тернопільській області

Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю на площі 160 м.кв, мансардні приміщення, дерев’яне перекриття другого поверху та приміщення другого поверху.

О 19:07 пожежу було ліквідовано. Від стихії врятовано перший поверх магазину та дві суміжних будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 2 мільйони гривень.

Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Відео, як горів готель, розмістили в мережі Інтернеті також і перехожі. 

Відео - Natali B

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ