Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Культура

В Черкасах актори перервали виставу, щоб розповісти глядачам про те, що вони сидять голодні і без грошей. Відео

В Інтернеті з’явилося відео, як в Черкасах актори обласного театру перервали виставу «Назар Стодоля», щоб розповісти глядачам про те, що вони сидять голодні і без грошей.

Як повідомив кореспондент черкаського видання «Прочерк», актори сказали: "Ми досі від керівників культури (начальник обласного управління культури є Наталія Джура – ред.) не отримали пояснення наскільки довго це буде тривати і чому взагалі так відбувається!".

"Крутиться голова на сцені. Голосів не вистачає для співу. П’ємо один чай. У багатьох в театрі працює вся родина – чоловік і дружина. Ми розуміємо, що це проблеми усієї країни. Але усіх чують, а культуру ніби не чують. Сьогоднішнє наше звернення для того, щоб нас почули. Ми не хочемо бути іграшками в політичних іграх нашої держави. Ми актори і завжди були поза політикою. Але ми люди і хочемо й надалі бути людьми зі своєю гідністю і своєю честю. Навіть ту малу копійку хочемо мати вчасно! – заявили актори. – На сьогодні ми не отримали зарплати за листопад. І це не лише актори, а й технічні працівники. Нам відомо, що заборгованість стосується і інших закладів культури, зокрема, черкаської філармонії і театру ляльок", - повідомили актори.

Опісля актори продовжили виставу.


Відео - Назарія Вівчарика, сайт "Прочерк".

Про це також повідомили в соціальній мережі Фейсбук на сторінці спільноти ЄвроМайдан: «В Черкасах актори обласного театру перервали виставу, щоб проінформувати людей про заборгованість по заробітній платі, так як влада, в особі губернатора Тулуба, пустила гроші на перемогу Поплавського».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ