Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Ветеран АТО побив генерала з громради при Міноборони за "георгіївські стрічки"

Під час звіту громадської ради Державної служби у справах ветеранів АТО Мінсоцполітики учасник бойових дій на Донбасі Дмитро Різниченко побив генерала Віктора Палія, який є главою цієї ради.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер Роман Синіцин.

Він повідомив, що ця рада регулярно отримує фінансування з бюджету й "пиляє" мільйони гривень щороку. Проте реальні бійці АТО й волонтери почали цікавитись і моніторити її діяльність. Й, як з'ясувалося, вона на бюджетні гроші влаштовує проросійські ватні заходи, зрежисовані в Москві.

"У результаті невідомий ветеран російсько-української війни розбив генералу Палію є******к", - написав волонтер.

Своєю чергою, волонтер Максим Діженко опублікував на своїй сторінці у Facebook відео бійки.

"Усередині стався в конфлікт між Дімою і главою ГР при МО пана Палія, а також з іншими представниками ГО, з питання організації маршу в Москві, Криму і Києві - безсмертний полк (в Києві організувала одна з присутніх ГО за бюджетні гроші), виявляється також, що для багатьох представників колорадська стрічка символ перемоги і пам'яті СРСР, після невеликої перепалки Діму вивели в коридор і далі...", – зазначив Діженко.

За його словами, на "Діму" написали заяву в поліцію, ті хто на відео.

Нагадаємо, 16 березня, Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення роботи парламенту підтримав  проект закону про введення штрафу за використання "георгіївської стрічки". Згідно із документом, за носіння помаранчево-чорної стрічки загрожує штраф до 2550 гривень.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ