Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Культура

Як Св. Миколай тимчасово об'єднав два майдани. Відео

Сьогодні, 19 грудня, учасники двох майданів у Києві об'єднав Св. Миколай. Євромайданівці прийшли у Маріїнський парк, щоб привітати зі святом учасників "антимайдану".

"Майдан і Антимайдан зустрілись на свято святого Миколая. Група людей, які підтримують євроінтеграцію, прийшли у розташування прибічників Віктора Януковича. Це відео дуже бажано дивитись політикам, які намагаються розколоти Україну. Обидва Майдани цілком можуть об`єднатись у захисті своїх громадянських прав, у своєму бажанні жити в сильній європейській Україні. Протиріччя між сходом і заходом України часто перебільшені і штучні. Їх культивують і посилюють політики, заради збереження своєї влади і впливу на людей. Схід і Захід - разом", - написав Dmytro Tuzov.


Відео Dmytro Tuzov

Пізніше антимайданівці прийшли до Майдану Незалежності, щоб привітати євромайданівців зі святом. Євромайданівці мобілізувались, бо подумали, що це провокація, але коли зрозуміли, що ці мали намір з'єднати "живим ланцюгом" два майдани, заспокоїлись. Разом вони виконали Гімн України і обмінялися рукостисканнями.


Відео ТСН.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ