Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Євромайданівці на Банковій пригостили правоохоронців чаєм та цукерками. Відео

Під стінами Адміністрації президента на Банковій міліція досі тримає оборону будівлі. Водночас євромайданівці пригощають правоохоронців чаєм та цукерками.

На відео, яке виклало видання ЛігаБізнесІнформ, видно, як демонстранти підійшли у притул до міліцейського кордону під АП і роздають кожному правоохоронцю цукерки.


Також під їхніми ногами євромайданівці поставили стаканчики з гарячим чаєм. При цьому міліціянти стоять незворушно, хоч деякі з них і посміхаються.

Нагадаємо, у вівторок, 3 грудня, євромайданівці пікетували Кабмін і Верховну раду. Вранці біля Ради були тисячі українців, які вимагали відставки Азарова і його уряду.


Відео ЛІГАБізнесІнформ.

Водночас в стінах Ради тривало пленарне засідання, на якому вирішувалося питання відставки уряду. Однак не вистачило 40 голосів, щоб рішення було прийнято.

Після цього натовп євромайданців, розчарований провалом відставки Азарова, закидав "беркутівців" під Радою цукеркам і повернувся на Майдан Незалежності. Також під вечір було знов вирішено пікетувати Адміністрацію президента.

За словами опозиції, там навіть встановили блокпости. Однак, не знайшовши в АП Януковича, демонстранти вирішили піти звідси, але пообіцяли повернутися.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ