Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Жертва нацизму» до журналістів: «Будьте, вы, прокляты. Идите, вы, на х...»

Учасники АТО і волонтери учора, 10 квітня, прийшли за засідання робочої групи Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО, де мала вирішитися доля 20 млн грн. бюджетних коштів. Так звані ветеранські організації, які роками брали кошти з державного бюджету і не звітували про їх використання вкотре хотіли їх отримати. Про це йдеться у випуск ТСН.

АТОвці та волонтери добилися змін у правилах фінансування ветеранських організацій. Тепер виділення бюджетних коштів для ветеранських організацій відбуватиметься виключно на прозорому конкурсі. Головна претензія чоловіків, які повернулися з війни, що мільйони гривень не доходять до реальних ветеранів. АТОвців звинуватили у спробах знищити рух афганців та ветеранів Другої світової.

Багаторічні «ветерани» просили продовжити традицію роботи без конкурсної основи. Учасники АТО наполягали на тому, щоб виділення коштів було прозорим і на конкретні проекти.

На тому, щоб конкурсу не було наполягав голова Спілки в’язнів жертв нацизму Маркіян Демидов. Щоправда у коментарі журналістам він не зміг пояснити, на що пішло більше як 700 тис грн, які йому виділили минулого року.

На питання журналістів про дорогу машину, на якій приїхала «жертва нацизму», він відповів: «Будьте, вы, прокляты. Идите, вы, на х...».

Відео: ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ