Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Григорій Козловський: “Клан Гудзяка відповідатиме за свої вчинки перед Богом і людьми”

Газета «Народний самоконтроль» – друкований орган однойменної громадської організації розмістила інтерв’ю з підприємцем, власником готельно-ресторанного комплексу “Святослав”, що у Винниках біля Львова, Григорієм Козловським. У ньому бізнесмен відкрито звинуватив міського голову Винник Теодора Гудзяка у тому, що ця «бездарна людина, нічого доброго й корисного для міста не зробила, працює на власну кишеню».

 

« – Зважаючи на те, що ви зробили для міста у плані забезпечення робочими місцями, розвитку інфраструктури, наповнення бюджету, напевне достойні гідного ставлення з боку керівництва Винник, – таким було єдине заплановане наперед питання до  пана Григорія.

 

– Зовсім навпаки, – відповідає Григорій Козловський. – Вважаю, що за чотири роки при владі горе-мер Теодор Гудзяк не навчився навіть доброго слова сказати. Зате він неперевершений майстер створювати перешкоди, проблеми й підприємцям, й звичайним громадянам. Щодо бізнесменів, то тут справа проста – з боку мера чути кляузи, нарікання – не те й не так зробив, не так оформив.

 

Впевнений, що головне завдання для будь-якого мера – створити максимально сприятливі умови для бізнесу, незалежно від особистих уподобань чи партійної приналежності останніх. Гудзяк ж під маскою побожної людини ділить усіх на “своїх” і “чужих”, й перших, насправді, зовсім мало. Ця, на мій погляд, бездарна людина, нічого доброго й корисного для міста не зробила, працює на власну кишеню. Тому у мене не було й не буде з ним діалогу – немає з ким і про що говорити.

 

Я, повірте, не останній бізнесмен в окрузі й немало зробив для людей власними руками й головою. Мою фірму знають близько й далеко, вдалося зламати стереотип, що у Винниках неможливо щось створити європейського рівня. Про людину судять за її справами – а що можуть сказати про самозванця-мера (небезпідставно підозрюю, що мером він став лишень завдяки фальшивим бюлетеням, докинутим у виборчій дільниці, що розташована у 29 школі)? Він тихенько розкрадає бюджет – а звідки ж шикарний ремонт у хаті, нещодавно придбані ним та його зятем джипи? Знаєте, яка різниця між Гудзяком і бульдозером? Трактор гребе від себе, а Гудзяк під себе.

 

– Минулоріч міські депутати активно боролися проти Теодора Гудзяка, та коли він повернувся на свою посаду завдяки рішенню суду, зовсім затихли.

 

– Ми добре знаємо, як працюють наші суди, особливо Апеляційний – чого варта справа його голови Ігоря Зварича. Не сумніваюся, що зять Гудзяка – Богдан Бень та й “сам” немало “пошепотілися” й зі суддями Личаківського суду й Апеляційного. Важко щось сказати про депутатів, які спочатку били себе в груди – накажемо Гудзяка, а потім побігли до нього перепрошуватися. Для бізнесу такий поворот може й добрий, але я цього не розумію й тричі на день думки не змінюю. Для одних людей такі вчинки – зрада, для інших – “прогнозування ситуації”. Та я переконаний, що порядні депутати у Винниках є, терпець їм скоріше чи пізніше увірветься й Гудзяк опиниться там, де його місце – у тюрмі. Аферисти так закінчують – скоріше чи пізніше.

 

 А за свої вчинки треба відповідати. Правоохоронні органи вже не раз розслідували діяльність клану Гудзяка, матеріал набирається й справа матиме логічне завершення. Хіба що він терміново “захворіє” й сховається у лікарню з гратами на вікнах – теж не найгірший для нього варіант. Шкода лишень, що наші люди свого часу повірили його солоденьким речам і тепер терплять його присутність. Вдруге, впевнений, таке не повториться.

 

Записав Роман ГІЩИНСЬКИЙ», «Народний самоконтроль». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ