Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Sport Revolution - спортивний форум, який не має аналогів в Україні

У п’ятницю та суботу у Львові відбудеться спортивний форум, організаторами якого будуть управління спорту Львова та медіаресурс PLAYPRO.

Про його учасників, перенесення дати та перспективу заходу розповіла Віра Передерій, начальник відділу спорту високих досягнень управління спорту департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Віро, кому може бути цікавою участь у спортивному форумі «Sport Revolution»?

Враховуючи унікальність цієї події, вона може стати поштовхом для кожного відвідувача. Цікаву та корисну, а головне сучасну та своєчасну інформацію, якій можна буде знайти практичне застосування, отримає кожен. Це буде доречно як і тренерам, які спрямовані на якісну роботу, так і адміністрації, менеджерам, спортивним маркетологам та людям, які живуть спортом. Для останніх це стане чудовим шансом познайомитися зі своїми кумирами, поставити їм питання та отримати масу позитивних емоцій.

Перенесення форуму, який спочатку був запланований на квітень, якось вплинуло на якість кінцевого продукту?

Думаю, що ні. Все відбувається так, як воно мало відбутися. Формат квітневий та жовтневий не зазнали значних змін. На весну ми розглядали іншу локацію, а безпосередньо зараз зупинилися на варіанті з проведенням форуму у «Банк Готелі». Вважаю, що ця локація цілком відповідає рівню заходу. Впродовж карантину мали змогу продумати певні нюанси, тому все повинно пройти гладко.

Чи є події схожого формату в Україні?

Наскільки мені відомо, минулого року  на весні відбувався захід схожого формату, точну його назву зараз не пригадаю. Там все було на крутому рівні, але не зовсім орієнтовано на наші реалії. У нас говоритимуть про практичні речі, там же, до прикладу, був представник індійської компанії морозива, яка вклала понад 1 мільйон доларів у спонсорство змагань. Це, звичайно, класно звучить, але в Україні такі суми давати ніхто не готовий. У нас є свої умови роботи у сфері спорту і вона не є адаптованою до європейської, тож навіть топові українські маркетологи ті знання не зможуть втілити на практиці в Україні. На нашому форумі ці особливості враховані тому вважаю, що він буде більш практичним. Цим і відрізняється від інших. Якщо ж брати лише Львів, то захід такого формату відбуватиметься вперше в історії. До цього нічого подібного не було.

Кого з людей, яких ви б хотіли бачити на форумі не вдалося запросити? Чи були якісь форс-мажори?

Звичайно, якщо розглядати формат точно такий, як у квітневого форуму, то ми планували запросити спікерів з-за кордону. На жовтень цей формат довелося відкинути. Для старту це навіть не погано, адже ми залишаємо собі можливості для росту. Одним зі спікерів стане заступник міністра молоді та спорту України. Самого міністра ми запрошували теж, але у нього ці дати зайняті, тож прибути він не зможе.

Чи зможуть спостерігати за Sport Revolution онлайн?

Частково. Повної трансляції заходу не плануємо. Онлайн – це одне, але перейняття досвіду працює значно краще, коли ти можеш вже і зараз поставити питання, що тебе цікавить. Якщо є можливість відвідати захід – це не до порівняння з онлайном.

Сам захід розбитий на два дні. Наскільки правильним є такий поділ?

Насправді програма настільки насичена, що її можна було розтягнути і на три дні. Ми будемо обмеженими в часі, тож думаю, що у присутніх буде бажання поспілкуватися трохи більше. Ми вийшли за рамки одного дня і це плюс. Буде можливість відвідати майстер-класи, які відбудуться у ТРЦ «Victoria Gardens», що є великою перевагою для людей зовні. Якби ми все стиснули до одного дня, то якість засвоєння дня була би нижчою. Ми орієнтовані на те, щоби люди, які відвідають захід, почерпнули якнайбільше корисного.

Чи є перспектива у цього спортивного форуму стати щорічним явищем?

Захід такого формату повинен стати щорічним. Спілкування, обмін досвідом та комунікація – спосіб почерпнути корисні моменти, які стануть в пригоді в роботі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ