Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Юрій Шухевич закликав голосувати проти всіх, бо "єврейка" і "білорус" завели Україну «у багно, з якого одна дорога – у московське ярмо!»

Громадсько-політичне об’єднання «Галицький вибір» на чолі з Героєм України Юрієм Шухевичем закликало краян у другому турі президентських виборів проголосувати за третю графу у виборчому бюлетені – "Не підтримую жодного кандидата”.

                                              

Зокрема, у зверненні ГПО "Галицький вибір" сказано: «Шановні краяни!  „Свобода вимоглива і, в певний спосіб коштує більше, ніж неволя” застерігав нас Папа Іоан Павло ІІ    під час візиту в Україну. „Майбутнє України залежить від Вас і від тієї відповідальності , яку ви зумієте взяти на себе!”

 

Серед кандидатів на пост Президента України, які вийшли у другий тур виборів  нема претендента, який би був готовий спрямувати своє життя на великодушне служіння суспільству, ставлячи спільне добро вище особистих інтересів.

 

Політика „Тимошенко – Януковича”, які мають більшість у Верховній раді України і на сьогодні претендують на всю повноту влади в Україні , включно з посадою Президента,  - завела нас у багно, з якого одна дорога – у московське ярмо!

 

Відразу після проведення першого туру виборів команди „Тимошенко – Януковича” подалися до Мосви і в прямому ефірі на одному з російських телеканалів наввипередки засвідчували свою відданість московському престолу. Виклали і свою стратегію на  політичне майбутнє України, визначилися з провідниками українського народу : україномовних українців має очолити єврейка (онука Абрама Капітельмана) Юлія Тимошенко, а російськомовних українців очолить білорус Віктор Янукович і вони спільно, дружно двома колонами поведуть нас в обійми режиму „Путіна – Медведєва”. Для політиків української національності на політичній карті України місця не залишили.

 

Не дивуймося, шановні українці, що при фактичному 5-ти річному правлінні „Тимошенко – Януковича”, де вся повнота  законодавчої влади та управління економікою належала їм обом, не знаходиться коштів на українське видавництво , на державну підтримку української мови, на українську культуру, на охорону відновленого палацу Розумовського в Батурині, на підтримку мезею Т.Шевченка в Каневі та багато іншого. Не дивуймося, що команди обох претендентів у всіх засобах масової інформації глумляться над темою Голодомору, зневажають та перекручують  українську історію, відкрито демонструють зневагу до борців за волю України, цинічно розкрадають державну казну, руйнують медицину, освіту, народ опускають в прірву зубожіння, не сумісного з гідністю людини.

 

 Політика „Тимошенко – Януковича”   – облудна і хибна! Вона приведе нас від неволі комуністичного режиму до неволі значно гіршої - неволі споживацтва, яка виключає Бога з життя, зводить нанівець моральні та духовні орієнтири, опускає нас на дно матеріалістичного рабства, в якому  справжнього Бога заміняють фальшивими богами й хибними ідеалами.

 

Шановні виборці! Свобода вимагає сильного, відповідального і зрілого сумління!

Закликаємо всіх, хто 17 січня 2010р. у 1-му турі виборів президента України  не голосував за „Тимошенко – Януковича” (підтримував інших кандидатів), а також тих, хто не приймав участі у голосуванні взагалі, прийти 7 лютого 2010р. на виборчі дільниці і проголосувати за третю графу у виборчому бюлетені  –„ Не підтримую жодного кандидата”.

 

Не біймося вибирати вузьку, тернисту дорогу правди».

 

За дорученням ГПО «Галицький вибір» відозву підписали: Голова політради ГПО «Галицький Вибір», Герой України Юрій ШУХЕВИЧ, Політв’язень, член Національної спілки письменників України Іван ГУБКА, професор Львівського національного університету імені І.Франка, член Національної спілки письменників України Любомир СЕНИК, колишній головний інженер Львівського автобусного заводу, голова ЛОО УП «Єдність» Роман ПАК, колишній помічник народного депутата України Юлії Тимошенко ( за  період  з 2002р.  до  2005р.) Надія ФІЛЯК, член проводу ЛОО Спілки офіцерів України Михайло КУРМАН, перший заступник голови ВГО „Товариство відродження української нації” Мирослав  ІЦУЛЯК, голова  ЛОО  ВГО „Товариство відродження української нації” Маркіян ГУДЗ, професор Академії  адвокатури  України Зореслава РОМОВСЬКА».

 

Фото www.day.kiev.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ