Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Культура

Cтівен Сігал, Орнелла Муті і онука Ротару. Хто ще ходив із Добкіним за колону?

Стівен Сігал та Орнелла Муті хочуть отримати російське громадянство. Онука Софії Ротару пішла по стопах бабці, і стопи завели її просто в Москву. Народний депутат приймає наркотики у Верховній Раді. Єдині, хто потішив, це поляки, які побили українця, бо прийняли за москаля. Офіційно, гаслом минулого тижня оголошую: «Пане водію, зупиніть, будь ласка, Землю: я на наступній виходжу».

Пам’ятаєте пісню від групи «Брати Гадюкіни» - «Наркомани на городі»? Так от, наркомани з городу перебралися у Верховну раду. Днями ми згадували незлим тихим словом молодшого з братів «…немножко текст по- дебильному написан…», оскільки і журналісти, і громадськість звинуватила Дмитра Добкіна в тому, що він наркоман і вшкварюється чимось за колоною у приміщенні Ради. Крім того, на відео із засідання бачимо, як депутат отримує підтвердження про придбання туру за 135 тисяч євро.

З відповіддю на звинувачення Добкіни не барилися. Михайло Добкін заявив, що брат себе неадекватно поводить, тому що в Раді така атмосфера, що вже тільки від неї можна «мізками поїхати».. Підтверджую, там таких, що «поїхали» 90 відсотків. Також Старший Добкін сказав, що не може розголошувати інформацію про те, чи вживає щось його брат. Потім цю ж ситуацію відкоментував і молодший. Текст його заяви я трішки відредагував: «Я ходив за колону просто випити пляшечку водички, а поводжу я себе як амфітаміновий наркоман у сільському клубі, тому що в мене є неврологічні проблеми. А тур за 135 тисяч євро я не купив, а тільки замовив. Біс мене попутав таке дороге брати. Напевно, візьму дешевший».

Як думаєте, скільки законопроектів написав і зареєстрував Дмитро Добкін? П’ять? Шість? Ну, хто більше? Правильна відповідь…. Нуль. Добротний, пухкенький нулик. Але знаєте, я його не звинувачую. Просто перед тим, як зареєструвати свій законопроект, він несе його братові. Той уважно читає, киває головою і виголошує…

І так кожного разу. Тому бідному, ображеному, маленькому братику не залишається нічого, окрім того, як, піти за колону, щось ковтнути і запити водою.

Не так давно в українських таблоїдах з`явилася ніжна персона – Софія Євдокименко. Вона активно будує кар`єру моделі в Україні та США. Спочатку всі з насторогою до неї поставилися, оскільки стало відомо, що це онука Софії Ротару, яка спочатку теж була патріоткою. Інколи Софочці навіть складно ходити було, бо заплутувалась в жовто-блакитних стрічках, які звисали з її вінка, але потім у неї раптово загострилася хвороба, яку в народі прозвали «Путін головного мозку». І всі подумали, що «Яблуко від яблуні….». Але спостерігали за талановитою дівчинкою, і ніби все ОК.   І так її полюбили всі, так полюбили. На руках носили, в хіт –паради ставили. А вона у відповідь…. полюбила нас. Але полюбила в тому гіршому значенні слова, неприроднім способом, я б сказав. Днями дівчинка, яку назвали на честь бабці з’їздила на бал дебютанток у Москві.

Веселилася там з Газмановим, їла кабачкову ікру, грала на балалайці, водку пила з ліктя і т.д. Все ж таки впало яблучко в той самий рів із біло-синьо-червоною травою. І якщо її принаймні можна намагатися виправдати. Ну там, бабця перестала давати кишенькові гроші, бо пенсія маленька. Російський  ринок багатший і значно ширший за український, а вона молода, дурна, і їй потрібні гроші. А от для кого знайти якісь логічні аргументи майже нереально, так це для Стівена Сігала і Орнелли Муті. Навіть якби аргументи шукав Стівен Хокінг.

Сам актор уже встиг прокоментувати нове громадянство, пише "Лента.ру" з посиланням на "РЕН ТВ".

"Я відчуваю глибоку повагу і прихильність до Росії. Так само як до своєї власної країни. Я завжди вважав, що США і Росія повинні бути найкращими друзями і союзниками".

Про те, що Муті готує необхідні папери на отримання громадянства, розповів актор Олександр Ревва, в кліпі якого знялася італійка.

"Орнелла Муті вже є резидентом Росії і готує документи для отримання російського громадянства, про що вона розповіла сьогодні на презентації нашого спільного кліпу", – сказав артист.

Цікаво, чи в США є якась схожа колона, як у Добкіна, за яку можна зайти, щось з’їсти і чимось запити? Є в мене ще один варіант. Коли в мене з’явився котик, то я купив таку бризкалку, щоб киця знала, куди їй ходити в туалет. Можливо, і в Путіна така є, але для людей? Цікаво тільки, чим вона бризкає?…

У Польщі четверо поляків жорстоко побили українця, прийнявши його за росіянина. Я, чесно кажучи, не знаю, що гірше: отримати по писку чи бути прийнятим за москаля? Як таке могло трапитись? – запитаєте ви? Версія українця така. Він сидів із дівчиною в закладі, де до неї почали чіплятися. Хлопець, будучи суперменом в четвертому поколінні і джентльменом в третьому, заступився за неї, і викликав їх на двобій. Оскільки поляків було четверо, бій був нерівним,  і українець програв. Але тут бракує однієї дуже важливої деталі: а чому  поляки вирішили, що він москаль?

Далі моя версія. Чоловіка польською запитали: ктура годзіна?. Він не дочув, що ті пшеки від нього хотіли, і перепитав  «Извините?». Після цього йому вибили зуби і надавали по пиці. Одним словом, показали йому «как надо родину любить». Я більш, ніж упевнений, що якби він розмовляв мовою, а не язиком, то його б побили, але вже не за національною ознакою. Тішить той факт, що москаль може отримати по пиці у будь-якому кутку планети, тільки за те, що він москаль… 

Володимир Мельник, радіо "Львівська хвиля"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ