Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проданий голос на виборах – зрада Героїв Небесної сотні, постріл в спину рідній армії!

Звернення до виборців округу №120

Ще триває війна на Сході України і вже спливає термін виборчої кампанії.

Тому я, Володимир Ковалів, кандидат в депутати Верховної ради України, не маючи зараз можливості відвідати кожного з Вас, зустрітись через відомі усімподії, звертаюсь письмово до жителів Самбірщини, Городоччини таМостищини в час, коли дляукраїнської державності настали найстрашніші дні в її історії. Коли московська орда переступила поріг нашого дому, коли кращі сини України, цвіт нації, лягає кістьми і стікає кров’ю, п’ята колона ворога – наші українські, місцеві горе-патріоти, олігархи-пройдисвіти, розповідаючи про те, як вони рятують Україну, користуючись ситуацією та спекулюючи довірою людей, хочуть знову пролізти до українського парламенту з чорного ходу. У парадні двері заходять Герої, а шахраї, злодії та різношерсті олігархи, які нажили мільйонні статки за злочинного режиму Януковича, хочуть подачками і хабарами купити собі місце у Верховній Раді України, щоб отримати недоторканість за скоєні злочини, за розкрадання держави. Вони уже забули, що те, що відбувається зараз в Україні, – це їх рук справа, це їх діяння за усі роки примарної незалежності! Але НАРОД НЕ ЗАБУВ!!! Часу обмаль, брат Михайло на передовій, я змушений забезпечувати надійні тили, тому не маю змоги зустрітися з кожним, але пропоную Вам кілька ознак, за якими можна розпізнати тих, хто обманює, і тих, хто справді достойний бути обраним.

Підтримайте тих, хто потерпів за попереднього режиму; тих, кого кидали по тюрмах; тих, чиї сім´ї вмиваються сльозами, коли їхніх рідних тримають у полоні чи заручниках;тих, чиї батьки, діточки, сестри і брати ночами прокидаються з тривожного сну від найменшого шуму з надією, що сина, чи батька звільнили, відпустили і він вернувся додому.

Підтримайте тих, хто не зламався, не купився за гроші, за посади та інші земні подачки режиму Януковича, тай попередніх режимів.

Підтримайте тих, хто з перших днів покинув сім´ю, маленьких діточок, стареньких батьків, теплу домівку і цілу зиму протистояв найманцям режиму на Майдані.

Підтримайте тих, хто з перших днів пішов на Схід і став на герць із московським загарбником.

ПАМ’ЯТАЙТЕ:вони власним життям і кров’ю, як на Майдані, так і на Сході, виборюють нам українську державу.Тому достойні бути обраними в український парламент, щоб там продовжити боротьбу за справжню незалежність України та мирне, достойне наше життя! Якби не вони, не буде ні України, ні парламенту, куди так палко рвуться сіячі накраденими у людей коштами.

Брати і сестри, в жодному разі не голосуйте за тих, хто в різний спосіб прислуговував попереднім злочинним режимам Кучми, Медведчуків, Януковичів, на чиїх руках кров Небесної Сотні, кров тисячі полеглих у боях із московською ордою. Це вони винні, що сьогодні наші батьки, брати і діти у катівнях сепаратистів.

Не голосуйте за тих, хто обіймав державні посади і за чиєї підтримки, або мовчазної згоди, чинилися злочини, що призвели до загрози втрати української держави. Хто обкрадав державу, жирував у розкоші, мільйонах доларів, які обманним шляхом через тендери перейшли із держави у їхні кишені. Сьогодні за ці гроші вони хочуть купити Ваш голос, щоб надалі уникнути покарання. Вони ж не йдуть у парламент, щоб працювати на державу, вони тікають від неминучого народного гніву, прикрившись депутатською недоторканістю. Чиновники Януковича купляли попів, цілі церкви у своїх віллах будували, мощі святих з храмів позабирали, але в серці і в душі знаємо, що мали. Мені болить, що сьогодні те саме відбувається і під час виборів, кандидати щедро обсівають громади, а люди вже забувають, що саме через ці брудні гроші і діяння недавно стояли на колінах обабіч доріг, вклонялись Героям з Майдану та Сходу. Пам’ятайте люди, що ці гроші политі нашим потом і кров’ю, сльозами дітей і матерів, дружин і сестер братів, полеглих на Майдані і в АТО.

Прошу Вас, не купляйтеся на брехню, не продавайте свою власну зброю, свій голос на виборах. Полеглі Герої Небесної Сотні не простять Вам допущеної хвилинної слабкості спокуси, яка призведе Вас до гріха перед майбутніми поколіннями українців. Ці гроші не варті німого, старечого розпачу наших дідів, батьків та потоків сліз, якими ми можемо залити Україну, обравши знову тих самих у найвищий державний орган України.

Закликаю всіх свідомих громадян зрозуміти, що вибори - це другий фронт у боротьбі за власну державу. Так звана «п’ята колона ворога» - це не тільки явні прихильники "руського міра", а й наші доморощені, виплекані «добродії-хруні», які накрали грошей у нас ідержави, готові прогнутися перед будь-ким, продати її, лише б забезпечити своє розкішне жирування на нашій бідності.

Не будьте рабами мамони! Пам’ятайте заклик Майдану: Рабів до раю не пускають! Вичавіть із себе раба! Ставайте з колін залежності від гроша, не продавайте майбутнє дітей і внуків, станьте достойними нащадками Мазепи, Петлюри і Бандери. Ваш голос - ваша зброя у тій хвилі виборів.

Вірю, що після закінчення війни, зі своїми братами-героями та з Перемогою зустрінемось разом і побудуємо справжню УКРАЇНУ!!! А Ви, йдучи на виборчу дільницю 26 жовтня, будь-ласка, ще раз прочитайте моє звернення, помоліться, і зробіть так, як велить Ваша совість!

Не стріляйте в спину власній армії!!!Відкрийте свої серця для правди! Слава полеглим і живим Героям! Слава Україні!!!

Від себе і воїнів-братів додам словами героїв УПА:

«Ми України не здамо,

Ні Києва – столиці,

Всіх ворогів переб’ємо,

І станем на границі!».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ