Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

103 депутати висловилися за те, щоб проголосувати за трьох заступників голови облради

За трьох заступників голови Львівської облради – Михайла Гориня, Івана Деньковича та Тараса Федака голосуватимуть депутати облради під час сьогоднішньої сесії. За таке рішення проголосувало 103 депутати, проти – 11, один утримався.
Поряд з тим не всі народні обранці були згідні з тим, що заступників голови ЛОР має бути троє. Так, фракція, ВО „Свобода” заявила, що вважає, що має бути лише один заступник. Таке своє рішення депутати мотивували тим, що утримання одного заступника голови облради в рік обходиться в рік в 200 тисяч грн, а в той час, як роботи аж для трьох заступників, щоб їхнє утримання виправдовувалося, немає.
Пропозицію ВО „Свобода” підтримав також екс-голова ЛОР член БЮТ Михайло Сендак. „У 2003 році ми обрали трьох заступників голови облради, бо ЛОР була в опозиції до всеукраїнської влади. Сьогодні ж ми маємо всенародно обраного Президента, і вибирати 3 заступників зовсім не доцільно. Давайте позбудемося баласту і виберемо одного, але справді дієвого заступника, яким,  я вважаю, має бути представник найчисельнішої політичної сили в ЛОР, тобто БЮТ”, – заявив Михайло Сендак. Щоправда, пропозицію ВО „Свобода”, підтриману екс-головою ЛОР депутати сприйняли без ентузіазму і не проголосували за неї.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ