Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

10 - 15 квітня на Львівщині проходитиме акція "Майбутнє лісу у наших руках"

Днями перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Мирослав Сеник доручив провести з 10 до 15 квітня 2006 року на Львівщині акцію "Майбутнє лісу у наших руках". Він зобов’язав обласне управління лісового господарства та державні лісогосподарські підприємства області забезпечити проведення організаційно-технічних заходів для посадки в області 100 тисяч дерев. Окрім того, обласне управління лісового господарства та головне управління освіти і науки облдержадміністрації повинні забезпечити проведення в навчальних закладах області до 14 квітня конкурси на кращий малюнок і кращий твір за темою "Людина і ліс"; Дня профорієнтації для учнів старших класів; лекцій, „круглих столів”, перегляду науково-популярних фільмів про ліси та лісове господарство за участю ветеранів та передовиків лісогосподарського виробництва.
Для підготовки та проведення акції в області створений оргкомітет. Головою оргкомітету призначено першого заступника голови ЛОДА Мирослава Сеника, заступником голови оргкомітету - начальника обласного управління лісового господарства Анатолія Дейнеку. До оргкомітету також входять начальник державного управління екології та природних ресурсів в Львівській області Богдан Матолич (за згодою), начальник головного управління освіти і науки ОДА Павло Хобзей (за згодою), начальник головного управління земельних ресурсів ОДА Микола Пшевлоцький (за згодою), перший заступник голови президії Львівського обласного товариства охорони природи Петро Халаїм (за згодою) та ін.
Мирослав Сеник доручив головам райдержадміністрацій до 17 березня створити відповідні робочі групи з проведення акції із залученням до них представників громадсько-політичних організацій і засобів масової інформації. У кінці квітня будуть підбиті підсумки проведення акції. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ