Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

10 із 17 львів’ян у парламенті не підтримали склад нового уряду

Народні депутати, які по тій чи іншій причині вважаються представниками Львівщини, у переважній більшості були відсутні на засіданні парламенту під час голосування за склад уряду, запропонований Віктором Януковичем.
Однак семеро з них підтримало новий уряд натиснувши кнопку «за» у сесійній залі.
За новий склад Кабінету Міністрів проголосували Тарас Чорновіл, Олексій Радзієвський, Петро Писарчук, Ганна Герман – представники Партії Регіонів у Верховній Раді. Також «за» голосував комуніст Олександр Голуб. Єдиний із Блоку Юлії Тимошенко, хто підтримав склад нового уряду, став Михайло Гладій. У коментарі «Гал-іnfо» представник БЮТ, член політради блоку Андрій Шкіль висловив сподівання, що таке голосування Гладія стане для нього останнім у лавах БЮТу.
Також за уряд Януковича проголосував член фракції «Наша Україна» у  парламенті, голова ЛОО ХДС Антон Ружицький. За словами народного депутата, він забув картку для голосування у залі Верховної Ради і за нього проголосував невідомий.
Оксана Білозір, Володимир В’язівський, Степан Давимука, Ярослав Кендзьор, Василь Куйбіда, Степан Курпіль, Руслана Лижичко, Юрій Ключковський, Андрій Шкіль та Володимир Яворівський були відсутні у залі Верховної Ради під час голосування за склад нового уряду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ