Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

10 квітня на льодовій арені у Новояворівську відбудеться святкування Міжнародного Дня спорту

На Льодовій Арені у Новояворівську у вівторок, 10 квітня, відбудеться спортивно-пізнавальний захід OlympicLab у модулі «здоровий спосіб життя» з нагоди святкування Міжнародного Дня спорту заради розвитку та миру.

У програмі заходу - майстер класи з фігурного катання та хокею, підведення підсумків зимового сезону для хокеїстів та безпосередньо нагородження «Галицьких Левів».

Нагудуємо, що цьогоріч вихованці ХК «Галицькі Леви» вдруге стали чемпіонами Карпатської молодіжної хокейної ліги (КМХЛ) і дебютували в Українській хокейній лізі (UHL).

Участь у заході візьмуть керівники області та району, представники спортивного активу, гордість Львівщини-олімпійці, а також діти учасників АТО та переселенці, які будуть залученні до льодового майстер класу разом з Олімпійцями та юними хокеїстами. Початок спільного заходу федерації хокею Львівщини та віділення НОК України у Львівській області - о 12 годині.

«Цього року святкування Міжнародного Дня спорту у нас буде особливим, - каже Юрій Турянський, голова відділення НОК України у Львівській області. – На жаль, не кожного дня у нас випадає можливість вживу переглянути виступити фігуристів чи хокеїстів, а відтак у нас буде така можливість. Особливо хотілося б привітати наших хокеїстів, які стали чемпіонами Карпатської молодіжної ліги. Сподіваюся, що цей захід буде по-справжньому масовим і ще раз усіх переконає, що спорт сьогодні є одним з інструментів освіти та розвитку миру. Він сприяє зміцненню співпраці, солідарності, терпимості, розуміння та соціальної інтеграції на місцевому, національному та міжнародному рівнях, а також є своєрідним каталізатором соціальних змін у всіх куточках світу. За задумом засновників, Міжнародний день спорту, який усюди офіційно святкуватимуть 6 квітня, – це вдале доповнення Міжнародному Олімпійському дню, що відзначається щорічно 23 червня».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ