Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

10 січня відбудеться засідання комісії з перевірки перевізників

10 січня відбудеться перше засідання комісії з перевірки виконання умов договору автомобільними перевізниками. Про це повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради, повідомила прес-служба ЛМР.

«Комісія з перевірки виконання умов договору автомобільними перевізниками розпочне свою роботу 10 січня. В цей день о 10:00 год. заплановано першу зустріч членів комісії в приміщенні управління транспорту і зв'язку», - розповів Андрій Білоус, заступник начальника управління транспорту та зв’язку.

На першому засіданні члени комісії розглянуть такі питання: загальний термін перевірки транспортних підприємств, розклад перевірки транспортних підприємств, форми перевірки транспортних підприємств.

Як уточнив Андрій Білоус, усім членам комісії буде надано доступ до електронних версій договорів з перевізниками, конкурсних пропозицій, паспортів маршрутів.

«Члени комісії зможуть ознайомитись зі скаргами від пасажирів, що надійшли до управління транспорту протягом року. Засідання комісії буде відкритим, тому запрошуємо представників медіа», - додав Андрій Білоус.

Відтак, зустріч відбудеться в приміщенні управління транспорту і зв'язку - вул. Сахарова, 2.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ