Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

11 квітня – Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів

Голова ЛОО партії «Сильна Україна» Василь Барилюк привітав ветеранів з Міжнародним днем визволення в'язнів фашистських концтаборів.

 

«Щороку 11 квітня, у Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів, Україна та уся світова громадськість низько схиляє голову перед громадянським подвигом – взірцем мужності і самовідданості рідному народові та вшановує пам'ять загиблих у таборах смерті.

 

Дорогі ветерани! Попри всі труднощі та страждання, Ви знайшли в собі сили жити та нести крізь все життя у грудях біль за тими, що залишились за колючим дротом навіки.

 

У роки Другої світової війни на території гітлерівської Німеччини та окупованих країн діяло більше 14 тисяч концентраційних таборів. Через них пройшли мільйони мучеників. Розповіді очевидців, яким вдалося вижити в горнилі смерті, змушують здригатися від жаху, дають урок героїки для сьогоднішнього покоління.

 

Цього скорботного дня, шановні ветерани, дозвольте від усього серця подякувати Вам за Ваш патріотизм, відвагу, мужність та побажати здоров'я й довголіття!»

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ