Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

11 листопада – справжнє народження «Нашої України» – Лілія Григорович

У четвер на засіданні Ради партії «Наша Україна» народний депутат Лілія Григорович пропонуватиме створення депутатських груп, які би вирушили у турне Україною для того, аби поспілкуватися з українським народом. Про це у коментарі «Гал-іnfо» зазначила народний депутат.

  «Ми повинні їхати до людей і повинні розповідати їм про наше бачення майбутнього України. Бо нам не соромно за з’їзд і за його рішення. Насправді я не знаю, чи вважати датою народження партії “Наша Україна” 5 березня 2005 року чи 11 листопада 2006 року. Я думаю, що швидше це 11 листопада, тому що в цей день ми пройшли випробування на відданість національним інтересам. Деякі делегати з’їзду, звичайно, приїхали на з’їзд із невдоволенням результатами виборів, результатами коаліційних переговорів, оскільки не знали усіх питань, які розглядатимуться на з’їзді. Крім того, люди хотіли зміни. На щастя, наш гіркий досвід, розуміння, що партія необхідна Україні, не дали розколоти партію. І, власне, не було заради кого розколюватися”, – сказала Лілія Григорович.
 “Чи не є успіхом з’їзду те, що ми прийняли найкращу, яку я пам’ятаю, партійну програму? Це не просто програма розвитку України – це програма розвитку європейської України. Я такої програми не бачила 16 років, відколи перебуваю в політиці. Програма чудова і я нею пишаюся", – додала Григорович.
 "Ми оновили Раду партії, власне, зробили те, на що вказував почесний голова нашої партії. Рада обрана в демократичний спосіб, при її формуванні враховані усі побажання регіональних організацій. Ми не боялися обирати голову партії на з’їзді, я, власне, теж за це голосувала. Але ми не до кінця осмислили, що, згідно з Конституцією, Президент України може бути тільки почесним головою. Сьогодні, коли з’їзд прийняв чітке однозначне рішення про перехід в опозицію до антикризової коаліції і уряду, коли ми чітко заявили про наше ставлення до ЄС, НАТО, СОТ, ми повинні реалізувати нашу програму", – зазначила Лілія Григорович.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ