Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

11 листопада в Україну прибуде місія МВФ

Оціночна місія ключового кредитора України - Міжнародного валютного фонду приїде в Україну для переговорів із владою та обговорення поточної економічної ситуації 11 листопада. Повідомили в УНІАН.

Як очікується, місія пробуде в Києві до 25 листопада і за підсумками своєї роботи підготує спеціальну доповідь, яка потім буде розглянута Радою директорів Фонду. На підставі розгляду Рада може прийняти рішення про виділення нашій країні об'єднаного - третього і четвертого - кредитного траншу обсягом 2,7 млрд дол. у рамках виконання дворічної програми кредитування економіки України з боку МВФ, затвердженої в кінці квітня поточного року.

Коментуючи запланований візит, голова представництва МВФ в Україні Жером Ваше, зокрема, зазначив: «Місія проведе переговори із представниками влади щодо поточної економічної ситуації, прогрес у реалізації програми, а також політику, спрямовану на підтримку макроекономічної і фінансової стабільності та відновлення зростання».

Причому Ваше додав, що дискусії не будуть остаточними і продовжаться відразу ж, щойно в Україні буде сформовано новий уряд.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ