Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

11 міськрад хочуть привести під Верховну Раду

Івано-Франківська міська рада ініціює проведення спільної сесії 11 міськими радами біля будинку Верховної Ради в Києві 1 грудня. Про це Українським Новинам повідомив секретар міськради Руслан Марцинків, посилаючись на рішення, прийняте на позачерговій сесії 15 листопада.

"Міських рад, де більшість становлять представники від національно-демократичних сил", - уточнив Марцинків.

Зокрема, маються на увазі Київська, Луцька, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Ужгородська, Черкаська, Хмельницька, Чернівецька і Чернігівська міськради.

"Під Верховною Радою хочемо розглянути і обговорити політичну та соціально-економічну ситуацію в країні", - сказав Марцинків.

Також депутати просять Івано-Франківську облраду ініціювати прийняття відповідного звернення до Волинської, Закарпатської, Львівської і Тернопільської обласних рад.

Івано-Франківська міськрада вважає, що вступ України до митного союзу Єдиного Економічного Простору (Росія, Білорусь, Казахстан) може привести до послаблення її суверенітету і до втрати державності.

21 жовтня прем'єр Микола Азаров заявив, що угода про зону вільної торгівлі Співдружності Незалежних Держав не містить зобов'язань із вступу України в митний союз ЄЕП.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ