Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

120 мешканців гуртожитку на вулиці Зелена, 208 пікетують обласну прокуратуру

Майже 120 мешканців гуртожитку ВАТ „Меблевий комбінат” на вулиці Зелена, 208 пікетують приміщення Львівської обласної прокуратури. Пікетувальники тримають в руках плакати „Руки геть від нашого дому”, „Україно – захисти своїх громадян”, „Прокурори – ви з народом?” та вимагають, аби прокурор Львівської області Євген Блажівський вийшов до них.
 Окрім цього мешканці гуртожитку підготували звернення до прокурора області, яке мають намір передати йому. Текст звернення подаємо повністю:
„Ми мешканці гуртожитку по вул. Зелена, 208  неодноразово зверталися до Вас з проханням щодо захисту нашого конституційного права на житло згідно статті 47 Конституції України, але у відповідь від наших керівників ми чули, що не маємо право на своє, потом і здоров’ям зароблене житло. На нас, з боку Володимира Петруся, голови правління та Олександра Слободенюка, голови спостережної ради поширюються в різні інстанції наклепи, а ви, як прокуратура нічого не робите. Ми вимагаємо захистити наші конституційні права: 1. Накласти арешт на гуртожиток за адресою, Зелена 208 з метою недопущення його продажу до з’ясування всіх спірних питань у суді. 2. Провести перевірку щодо законності купівлі-продажу четвертого та п’ятого поверхів гуртожитку. 3. Розібратися з порушеннями щодо нарахувань за комунальні послуги, а особливо за електроенергію. 4.Вплинути на Володимира Петруся, Олександра Слободенюка щодо виконання рішень виконкому міськради щодо перепланування гуртожитку під житловий будинок. 5. Встановити справедливість щодо наклепів на наших мешканців Ганну Жовтовську, Михайла Короля, Михайла Кота та інших з боку Володимира Петруся та Олександра Слободенюка”.
Під зверненням підписалося 40 мешканців представників сімей, які живуть у гуртожитку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ