Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

12-13 травня УЄФА назве міста України, в яких пройде «Євро-2012»

12-13 травня у Бухаресті буде визначено, скільки та які саме міста прийматимуть поєдинки "Євро-2012", - зазначив на брифінгу Президент Європейського футбольного союзу Мішель Платіні. Про це повідомила Федерація футболу України.
Зазначимо, що Мішель Платіні з 14 квітня перебував з дводенним візитом в Україні. Головною метою візиту, за словами француза, було заслухати підсумкові звіти щодо підготовки українських міст-претендентів на право прийняти матчі Євро-2012. Про це сьогодні, 15 квітня, повідомив сайт Федерації футболу України.

Напередодні двогодинного засідання Мішель Платіні побуав на НСК «Олімпійський». У присутності Президента України Віктора Ющенка, голови Федерації футболу України Григорія Суркіса, віце-прем’єр-міністра Івана Васюника, міністра у справах молоді та спорту Юрія Павленка керівники європейського футболу ознайомилися з ходом реконструкції цієї спортивної арени.

Власне, після цього делегація УЄФА на робочій нараді заслухала звіти-презентації шести українських міст, які наразі конкурують за право називатися столицями майбутнього європейського фіналу. Глава УЄФА під час свого візиту також зробив висновок, що Україна та Польща не втратять турнір. Незважаючи на кризу, він отримав гарантії з боку керівників обох держав та їх урядів, ознайомився з реальним станом справ на місцях.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ