Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

12 серпня — відкриття сезону полювання

12 серпня на Львівщині відбудеться відкриття полювання на пернату дичину. Про це „Гал-info” повідомили в управлінні екології та охорони навколишнього середовища у Львівській області.
Полювання відкриють о 18 годині. Обмеження стосуються заповідних територій та відтворювальних ділянок.
Полювання розпочнеться відповідно до Закону України “Про мисливське господарство та полювання” і Положення про Державний комітет лісового господарства України, затвердженого Указом Президента України від 14 серпня 2000 року за № 969,
Строки полювання становитимуть:
— на норця великого, качок (крім гоголя, черні білоокої, савки, огара, галагаза, гаги звичайної, лутка, крохалів), лиску, курочку водяну, пастушка, куликів (крім кулика-сороки, ходуличника, шилодзьобки, кроншнепів, чайки, лежня, дерихвостів, поручайника, крем’яшника, чорниша, перевізника, фіфі, зуйків морського, малого, великодзьобого, галстучника), голубів (крім голуба-синяка) — з 18-ї години 12 серпня 2006 року до 1 січня 2007 року.
— на гусок: сіру, білолобу велику, гуменника — з 18-ї години 12 серпня 2006 року до 28 січня 2007 року.
— на перепілку — з 18-ї години 12 серпня до 30 жовтня 2006 року.
— на куріпку сіру та фазана — з 1 жовтня 2006 року до 1 січня 2007 року.
— на пернату дичину, вирощену на фермах і випущену в мисливські угіддя “під постріл” — з 1 серпня 2006 року до 1 січня 2007 року.
 Днями полювання є субота, неділя й середа, а для мисливців з собаками лягавих порід і спанієлями (за винятком полювання на гусей) додатковий день полювання — четвер. На вальдшнепа та перепілку в місцях їх масової висипки — усі дні тижня.
 Норма добування пернатої дичини одним мисливцем за день полювання не повинна перевищувати: гусей – 3, качок – 5, норців – 2, великих лисок – 6, курочок водяних – 4, пастушків – 3, куликів – 10, голубів – 15, перепілок – 15, куріпок сірих – 3, фазанів – 3. Норму добування одним мисливцем за день полювання, пернатої дичини вирощеної на фермах і випущеної в мисливські угіддя “під постріл” встановлює користувач мисливських угідь.
Відстрільні картки на добування пернатої дичини видаються мисливцям безпосередньо користувачами мисливських угідь, відповідно до пропускної спроможності цих угідь.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ