Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

12 травня у Києві пройде Форум опозиції: кульмінація виступів проти антинародного режиму

"На відкритому засіданні львівського Комітету опору диктатурі, яке відбулось 28 квітня на місці наметового містечка біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові,ми, представники Об’єднаної опозиції – учасники КОДу, одноголосно заявляємо про підтримку протесту Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» та про готовність негайно долучитись до акцій протесту", - про це йдеться у зверненні львівського КОДу, яке поширила прес-служба ЛОО "Фронт змін".

Зокрема, у зверненні сказано: "Звертаємось до представників української громадськості та міжнародної спільноти з закликом долучитись до протесту та всіма зусиллями сприяти його поширенню по всій Україні та в усіх країнах, які сповідують демократичні цінності та людські свободи. Головна площа Львова повинна стати початком майдану для всієї України.

Цим зверненням апелюємо також до лідерів політичних сил України, учасників Комітету опору диктатурі.Закликаємо Вас підтримати резолюцію партійців Львівщини на всіх рівнях політичних організацій: обласному, районному, місцевому.

Кульмінацією виступів проти антинародного режиму повинен стати форум опозиції 12 травня у Києві, на якому уся, без винятку, українська опозиція повинна продемонструвати свою єдність та рішучість у протидії чинній владі".

Нагадаємо, що вже п'ятий день представники львівської «Батьківщини» продовжують голодувати на підтримку Юлії Тимошенко. 27 квітня про намір підтримати голодуючих заявив голова обласної організації ПП «Фронт Змін» Степан Кубів та «фронтовики».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ