Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

13 листопада у Львові громадські організації влаштовують акцію по висловленню недовіри міському голові та депутатам ЛМР

Громадські організації Львова не задоволені роботою міського голови та депутатів Львівської міської ради, тому з 13 листопада влаштовують акцію по висловленню їм недовіри. Ініціатором проведення акції є громадське об’єднання „Львівська громада” за підтримки ЛОО ВТО „Наша Україна”, Центру національного відродження ім. Степана Бандери та інших. Про це сьогодні, 11 листопада, під час прес-конференції повідомив голова ЛОО ВТО „Наша Україна” Юрій Антоняк.

Він зазначив, що акція триваттиме до 19 грудня. За цей час планується зібрати підписи у львів’ян з приводу їхнього ставлення до роботи міського голови та депутатів ЛМР. „Якщо за час акції вдастся зібрати понад 50 тис. голосів, то громадські організації звернуться до ВР з приводу дострокових виборів депутатів та голови ЛМР”, - наголосив Юрій Антоняк і додав, що впродовж збору підписів львів’яни зможуть запропонувати гідну, на їх думку, кандидатуру на міського голову. „Серед запропонованих прізвищ в опитувальному листі на посаду мера міста будуть такі прізвища: Буняк, Держко, Дубневич, Писарчук, Кміть, Кожан, Кубів, Курило, Квурт, Рудницький, Сеник, Тягнибок, Куйбіда та інші, а підписні палатки розмістять на пл. Галицькій, пл. Осмомисла, вул. Підвальній, пр. Свободи та вул. Богдана Хмельницького, а також буде електронна версія опитування”, - додав він.

Окрім дострокових виборів, члени громадського об’єднання „Львівська громада” та інші 39 громадських організацій, які приєдналися до них, вважають, що у кожному районі потрібно змінити систему управління за рахунок відновлення районних бюджетів та районних рад. „Чинровники повинні займалися серйозними питаннями, як теплопостачання, водопостачання, транспортна розв’язка, а не вивозом сміття, ремонтом доріг” – зазначив член громадського об’єднання „Львівська громада” Зіновій Курило.

На думку учасників сьогоднішньої прес-конференції, і міський голова, і депутати ЛМР несуть однакову відповідальність за провал підготовки міста до „Євро-2012”, запізнення початку опалювального сезону, багатомільйонні кредити, які падають на плечі львів’ян.

Провал підготовки Львова до „Євро-2012” Зіновій Курило обгрунтував тим, що в час економічної кризи не доцільно будувати стадіон, адже коштів на його будівництво держава не виділятиме, а будувати за кошти з міського бюджету, на його думку, абсолютно не доцільно.









Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ