Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

13 лютого у Львові – «Бал святого Валентина»

13 лютого, у львівському Будинку вчених відбудеться романтичне свято вальсу, музики, краси та кохання – «Бал святого Валентина». Про це розповів сьогодні, 10 лютого, під час прес-конференції координатор заходу Ігор Губіліт.

 

«Ми ставимо собі за мету відродити традиції естетичного відпочинку та спілкування, якими колись так славився Львів. Цьогорічний бал розрахований на 250 гостей. Гості на балу будуть з усієї України. Навіть зараз вони телефонують і питаються про квитки, та, нажаль», - сказав він і додав,, що такі бали планується проводити в майбутньому раз в два місяці

 

За словами Губіліта, що на цьогорічному балу кілька парубків вирішили освідчитись своїм коханим. «Сам захід відбуватиметься в переддень усіх закоханих, тому атмосфера на ньому має бути дуже романтичною, до того ж до нас звернулись кілька молодих людей, щоб ми допомогли їм організувати освідчення під час балу», - сказав він.

 

В програмізаходу –  танці під музику камерного оркестру «Stretta», показ колекції одягу «My Skarlett» від Будинку Моди «Liana Novak», оперні арії та романси у виконанні лауреатів всеукраїнських конкурсів Анастасії Білик та Миколи Корнутяка, показові виступи фіналістів чемпіонату України зі спортивного бального танцю від спортивно-танцювального клубу «Рондо», незабутні знайомства з галантними кавалерами та чарівними дамами, можливість стати Королем та Королевою балу, лотереї, ігри, конкурси, розваги.

  

Форма одягу на захід: для дам – вечірнє плаття повної довжини, для кавалерів – фрак,смокінг,парадна військова форма, допускається темний костюм., але обов’язково з метеликом.

 

Бал святого Валентина відбудеться у суботу,13 лютого, у Будинку вчених, що на вул. Листопадового чину, 6. Початок о 18 годині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ