Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

13 лютого у Львові “Бал святого Валентина”

У суботу, 13 лютого, у Львові відбудеться романтичне свято вальсу, музики, краси та кохання – “Бал святого Валентина”. Організатори: Інститут громадського лідерства, НСОУ “Пласт”, танцювальний клуб “Рондо”. Про це повідомили організатори.

 

  

В програмі балу: - танцювальна програма під музику камерного оркестру “Stretta”, диригент Ірина Вакуліна; - показ колекції одягу "My Skarlett" від Будинку Моди ''Liana Novak'';

- оперні арії та романси у виконанні лауреатів всеукраїнських конкурсів Анастасії Блик та Миколи Корнутяка; - показові виступи фіналістів чемпіонату України зі спортивного бального танцю від спортивно-танцювального клубу “Рондо”; - майстер-клас з танго; - лотерея, ігри, конкурси, розваги;

- незабутні знайомства з галантними кавалерами і чарівними дамами; - можливість стати Королем чи Королевою балу.

 

Організатор балу Ігор Губіліт каже: “Наша організація ставить собі за мету відродити традиції естетичного відпочинку та спілкування, якими колись так славився Львів. Ми запрошуємо на бал всіх охочих, як львів’ян так гостей міста”.

 

Форма одягу: для дам – вечірнє плаття повної довжини, для кавалерів – фрак, смокінг, парадна військова форма, допускається темний костюм, але обов’язково з метеликом.

 

Прибуття гостей з 18.00, початок програми о 18.30, закінчення балу: 23.00.

 

Місце проведення: Львівський будинок вчених (вул. Листопадового чину, 6.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ