Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

13 січня урочисто відкриють оновлений Галицький ринок

13 січня відбудеться урочисте відкриття Галицького ринку. Про це “Гал-info” розповів співвласник Галицького ринку Юрій Путас.
„Практично оновлений Галицький ринок працює з 30 грудня 2006 року, проте урочисте відкриття заплановане на 13 січня. Ми залишили стару побудову ринку, проте оновили його, зокрема, ринок засклили, тож тепер продавцям буде тепло, а покупцям комфортно. Ринковий збір залежатиме від групи товарів, і для фізичних осіб коливатиметься від 50 копійок до 2 гривень, а для приватних підприємців – 200-400 гривень на місяць. На ринку реалізовуватимуть продовольчі і супутні товари. Створено від 500 до тисячі нових робочих місць”, – зазначив Юрій Путас.
В яку суму обійшлася реконструкція ринку, співвласник не розповів, проте зазначив, що це було досить дороге задоволення. Також Юрій Путас розповів, що жодних проблем з міськими службами і владою міста не було. „Навпаки, всі задоволені сьогоднішнім станом ринку, особливо санепідемстанція і управління архітектури, перша – санітарним станом, а друге – тим, що ринок практично не змінився”, – зазначив співвласник ринку.
Окрім того, буде заборонено торгувати навколо ринку, за цим стежитиме охорона.
Галицький ринок було закрито в період, коли міським головою Львова був Любомир Буняк. Ринок було закрито з огляду на те, що його оточували аварійні будівлі. Працівники ринку не погодилися з таким рішенням та тривалий час в суді домагалися відкриття ринку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ