Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

13 жовтня в Києві пройде перший Міжнародний Чемпіонат з футболу серед ветеранів АТО і НАТО

У суботу, 13 жовтня, на НТБ «Динамо» в Чапаєвці пройде міжнародний футбольний турнір за участю воїнів НАТО, а також ветеранів АТО України.

Федерація футболу учасників АТО, за підтримки ФК «Динамо» (Київ), готується до проведення Міжнародного чемпіонату серед ветеранів зі статусом бойових дій.

У п'ятницю до столиці України прибудуть гості з Норвегії та Данії - ветерани, учасники бойових дій, які представляють свої країни на футбольній арені. Вони відгукнулися на заклик Федерації футболу учасників АТО з України і спільно візьмуть участь у дружньому міжнародному турнірі.

Даний турнір є одним із підготовчих в ході роботи над форматом Міжнародного чемпіонату серед ветеранів зі статусом бойових дій, організаторами якого виступають Україна, Норвегія і Данія. Крім вищевказаних трьох збірних, у ньому підтвердили свою участь команди ветеранів із Польщі, Англії, Франції, Іспанії, а також збірна Балтійських країн.

Великий весняний турнір, який пройде в травні 2019 року, буде зіграний на полях бази НТБ «Динамо» в Чапаєвці, а фінальний поєдинок прийме стадіон «Динамо» ім. В.В. Лобановського. Крім того, приурочено турнір буде ще і до 5 річниці створення Федерації футболу учасників АТО.

Товариський турнір між збірними України, Норвегії та Данії пройде 13 жовтня в манежі НТБ «Динамо» і стане прекрасною репетицією перед фіналом Кубка Героїв АТО 14 жовтня.

Слід зазначити, що головною метою турнірів ветеранів, крім обов'язково спортивної складової, є налагодження міжнародних зв'язків і партнерства, а також реабілітація воїнів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ