Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

13 жовтня за зберігання і виготовлення наркотиків правоохоронці затримали чотирьох осіб

13 жовтня 2006 року правоохоронці Львівської області за виготовлення та зберігання наркотиків затримали чотирьох осіб. Зокрема, 13 жовтня працівниками ОГП у ході проведення санкціонованого огляду житлового будинку громадянина Б., 1969 р.н., жителя Буського району, непрацюючого, раніше судимого, було виявлено та вилучено 4,16 грама ангідриду оцтової кислоти, який він незаконно придбав та зберігав для виготовлення наркотичних засобів.
13 жовтня о 16.50 під час проведення оперативно-пошукових заходів працівниками УБНОН УМВСУ та ВБНОН на вул. Городоцькій був затриманий громадянин Р., 1980 р. н., житель м. Львова, непрацюючий, в якого було вилучено 9 грамів марихуани.
13 жовтня працівниками ВБНОН на вул. Під Дубом був затриманий гр. Щ., 1973 р.н., житель м. Львова, непрацюючий, який намагався збути 0.35 грама ацетильованого опію.
У ході проведення оперативно-профілактичних заходів по вул. Некрасова працівниками ВКР був затриманий гр. П.,1972 р.н., житель м. Львова, непрацюючий, в якого виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з речовиною зеленого кольору, яке являється марихуаною вагою 8,86 грама. Повідомили „Гал-іnfо” у ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ