Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

1400 працівників міліції Львівщині минулого року було притягнуто до дисциплінарної відповідальності

У минулому році посилилась ефективність прокурорського нагляду за додержанням законів при проведенні органами МВС України, СБУ і податкової міліції оперативно-розшукової діяльності, дізнання і досудового слідства. Як повідомив сьогодні під час прес-конференції прокурор Львівщини Олексій Баганець, прокурорами області було скасовано понад 560 незаконних постанов про відмову у порушенні кримінальної справи з одночасним її порушенням, тому завдяки прокурорському нагляду ці злочини не було приховано і по них порушені провадження з метою виявлення злочинців, притягнення їх до відповідальності та поновлення законних прав потерпілих.
Слід зазначити, що на усунення різного роду порушень загалом в органи внутрішніх справ прокурорами внесено 1257 документів реагування. За результатами їх розгляду притягнуто до дисциплінарної відповідальності 1400 працівників органів внутрішніх справ.
За результатами прокурорських перевірок додержання законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах внесено 475 документів прокурорського реагування, притягнуто до відповідальності 280 службовців, які забезпечують виконання покарань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ