Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

14-15 вересня у Львові відбудеться І Міжнародна конференція „Розвиток гуртових ринків сільськогосподарської продукції в Україні”

14-15 вересня 2006 року у Львові відбудеться Перша Міжнародна конференція „Розвиток гуртових ринків сільськогосподарської продукції в Україні”. Співорганізаторами конференції є Міністерство аграрної політики України, проект EU TACIS „Покращення системи логістики та маркетингу для МСП в сільському господарстві”, гуртовий продовольчий ринок “Шувар”, проект USAID „Реформа у галузі  сільського господарства, вдосконалення законодавчо-нормативної бази”.

Зокрема, учасникам конференції продемонструють роль гуртових сільськогосподарських ринків як елемента ринкової інфраструктури з економічною і соціальною функцією. На конференції відбудеться визначення проблем законодавчого, економічного та організаційного характеру створення і розвитку гуртових ринків та шляхів їх вирішення. Буде обговорено проект Закону України “Про оптові ринки сільськогосподарської продукції” та проект Концепції Програми розвитку гуртових ринків сільськогосподарської продукції в Україні. Учасники конференції висловлюватимуть свої думки про  значення ролі державних і місцевих органів виконавчої влади та громадських сільськогосподарських інституцій у сприянні розвитку мережі регіональних гуртових ринків сільськогосподарської продукції. Також обговорюватимуться можливості сприяння залученню українських та міжнародних фінансових інституцій до реалізації проектів розбудови гуртових ринків сільськогосподарської продукції в Україні.
Серед запрошених гостей - міністр аграрної політики України Юрій Мельник, народний депутат України, Голова комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Михайло Гладій, голова Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики Володимир Заплатинський, голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, заступник голови Львівської облдержадміністрації з питань АПК Іван Стефанишин,  голова Львівської міської ради Андрій Садовий.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ