Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

14 фіналісток конкурсу «Міс Львова» обрали з-поміж 300 дівчат

20 квітня у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім.. Соломії Крушельницької пройде фінал конкурсу «Міс Львова». 14 фіналісток обрали з-поміж 300 дівчат. Вік дівчат – 16-25 років. Оскільки обиратимуть не лише «Міс Львова», а й «Міс Львівщина», то не всі фіналістки є львів’янками. Про це сьогодні. 15 квітня, повідомив співорганізатор конкурсу Віталій Новосад.

 

За словами Віталія Новосада, цього року вдалося вийти на новий рівень організації. Тому всім присутнім обіцяють незабутнє шоу. Ведучими вечора будуть Кузьма із гурту «Скрябін» і Наталка Карпа.

 

Гурт «Друга ріка» спеціально для цього конкурсу готує акапельний виступ. Також для львів’ян та гостей міста виступить гурт «Алібі» та фіналісти шоу «Танцюють всі» Сергій Змійок, Роман Дмитрик, Артем Гордєєв, театр танцю «Мадрін».

 

До складу журі увійдуть представники Національного комітету «Міс України», фронтмен «Другої ріки» Валерій Харчишин, сестри Завальські із гурту «Алібі»,  генеральний директор групи компанії (готель «Leopolis», ресторан «La Piazza» та супермаркет «Opera Маркет»), редактор журналу «Lviv Today».

 

Телевізійну версію конкурсу можна побачити на одному з місцевих телеканалів через два тижні. Ціна квитків – від 50 грн до 500.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ