Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

14 вересня буде проведено тендер на будівництво концесійної дороги на відрізку Львів-Краковець

14 вересня буде проведено тендер на будівництво концесійної дороги на відрізку Львів-Краковець. Про це „Гал-info” повідомив голова Яворівської райдержадміністрації Степан Новосядло.

“На сьогодні ми вже пройшли всі підготовчі етапи, підвели основні комунікації, виділили землю під будівництво дороги та інше. У вересні проведемо міжнародний тендер на будівництво. Проте зараз основна проблема - це виділення коштів з боку держави. Адже 60% коштів на будівництво дороги покривають приватні фірми, а 40% держава”, - розповів Степан Новосядло.
Міжнародний тендер на будівництво нової концесійної автомобільної дороги Львів—Краковець вже проводився раніше. Переможцем стала фірма Nesco Entecanales Cubiertas S. A. (Іспанія), з якою був підписаний контракт у липні 2004 року. Через зволікання фірми стосовно визначення джерел та механізму фінансування проекту Консорціум «Транс магістраль» розірвав контракт.
Будівництво дороги плану планувалося  проводити в три етапи: Краковець—Яворів (20,3 км), Яворів—Львів (40,1 км) та північний обхід міста Львова (23,9 км).

   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ