Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

14 жовтня Львів стане ланкою міжнародної акції StopPutinsWarInUkraine

14 жовтня українська діаспора проведе у різних куточках світу міжнародну акцію протесту StopPutinsWarInUkraine. «Хоча зараз події в Криму та на Сході Україні уже майже не висвітлюються світовими медіа, розпочата Путіним гібридна війна ніколи не припинялась і продовжує забирати людські життя», - таким є основний мотив акції StopPutinsWarInUkraine, повідомили організатори.

14 жовтня 2016 року, о 18:00, українські патріоти у  США, Канаді, країнах Європи вийдуть на вулиці своїх міст з мітингом. Уже більше 30-ти громад в різних країнах долучилося до цієї ініціативи. У такий спосіб діаспора хоче привернути увагу світової спільноти до окупаційної війни в Україні яку проводить Росія на чолі з її президентом Путіном. Окрім того, мітингувальники розробили пакет вимог які скерують до Європарламенту, ОБСЄ, дипломатичних установ по всьому світу. Основна вимога з якою наша діаспора разом з однодумцями вийдуть на вулиці - вивести з території України всі російські окупаційні війська разом зі зброєю. Також активісти вимагатимуть посилити (збільшити) спостережну місію ОБСЄ на окупованій території  та звільнити громадян України, які незаконно утримуються у російських тюрмах та в Криму за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями.

В Україні співорганізатором акції StopPutinsWarInUkraine виступив Національний рух «Державницька ініціатива Яроша».

У Львові мітинг пройде 14 жовтня о 18 годині біля пам’ятника Тарасу Шевченку (пр. Свободи). Львів’яни організують скайп-зв’язок з іншими країнами де проходитиме акція StopPutinsWarInUkraine.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ