Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

150 тисяч мешканців Львова залишились без води

Сьогодні, 25 березня, об 11.00 насосну станцію «Сихів» відімкнено від електропостачання. Відтак, до 150 тисяч мешканців Сихівського району залишились без води. Під загрозою знеструмлення насосна станція «Кривчиці» та зрив подачі води до Личаківського району.

 

ЛМКП «Львівводоканал» неодноразово отримувало попередження від ВАТ «Львівобленерго» щодо порушення графіків оплати за спожиті енергоносії. Однак незважаючи на гарантійні зобов'язання енергетики таки розпочали знеструмлення об'єктів підприємства.

 

«Підприємство зараз не має старих боргів перед енергетиками, але ми не дотримуємося графіку поточних платежів за березень. Так, станом на сьогодні ми оплатили 2,5 млн грн з нарахованих 7,1 млн грн. У критичній ситуації підприємство опинилося через невчасні платежі мешканців та неузгодженість договору з «Львівобленерго» з системою оплати мешканців за воду. Рівень оплати населення міста у березні становить лише 62%. До нас не надходять кошти з бюджетних установ, затримуються оплати від казначейства за пільги і субсидії», - повідомив директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський.

 

Комунальне підприємство «Львівводоканал» звертається до городян із закликом терміново розрахуватися за спожиті послуги.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ