Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

150 учасників програми «Перший кар’єрний крок» отримали дипломи

Сьогодні, 27 січня, студенти львівських вищих навчальних закладів, які в другому півріччі 2011 року проходили стажування у Львівській міській раді, отримали дипломи, повідомила прес-служба ЛМР.

«Кожен з вас повинен мати свій досвід, який має бути для вас цінним. Якщо людина активна, вона завжди вміє біля себе об’єднувати людей. Завжди треба вчитися, здобувати досвід. Міська рада – це хороший початок», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Кожен зі сьогоднішніх учасників свята виявив бажання отримати досвід роботи в органах місцевого самоврядування та втілити власний проект. Тому протягом 2011 року таких охочих було 800 студентів. Загалом за час існування програми понад 5 тис студентів отримали перший досвід роботи саме в стінах міської ради», - зазначила Галина Бордун, керівник програми «Перший кар’єрний крок».

Цьогорічні стажувальники були найбільш зацікавлені у проходженні практики в управлінні економіки, управлінні зовнішньоекономічних відносин та інвестицій, а також у відділі прес-служба.

«Саме завдяки таким стажувальникам у місті вдається втілити різноманітні цікаві проекти. Для молоді – це необхідний досвід в організаційній, планувальній роботі, спільній праці в команді. Для міста – відкриття нових напрямків у своїй діяльності», - додала Галина Бордун.

Окрім того, в кінці 2011 року місто підписало угоди з 20 вищими навчальними закладами про офіційне проходження практиками студентами.

У першому півріччі 2011 року нагороджено близько 250 стажувальників. Нагородження за результатами другого півріччя – близько 150 стажувальників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ