Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

15 нелегалів з Пакистану та громадянина України затримано за спробу незаконного перетину кордону

Сьогодні вранці, 11 вересня, оперативно-пошукова група застави «Новоселиця» Чопського загону затримала за 650 метрів від лінії державного кордону 15 громадян Пакистану та громадянина України. Обставини затримання вказують на спробу незаконного перетину кордону. Громадянин України, місцевий мешканець, здійснював супровід  групи нелегальних мігрантів до кордону із Словаччиною.
За 8 місяців цього року органами охорони державного кордону Західного регіонального управління затримано за незаконний перетин кордону 2 995 осіб, з них нелегальних мігрантів – 2 616 осіб. На кордоні з Польщею затримано 509 порушників кордону, з них нелегальних мігрантів – 399 осіб, на кордоні із Словаччиною – 2 153 порушника кордону, з них нелегальних мігрантів – 2 078 осіб. На угорській ділянці кордону затримано 159 порушників кордону (нелегальних мігрантів – 106 осіб).
За 8 місяців 2006 року вилучено 98 одиниць зброї, 1 048 штук боєприпасів, більше 11 кілограмів наркотичної речовини, затримано контрабандних товарів на суму близько 34 мільйонів гривень. Повідомили в прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ