Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«15 палаючих вершин» об’єднали молодь всієї України

9 молодіжних громадських організацій Львівщини — ЛОО «Батьківщина Молода», Українська Народна Молодь, ЛКО «Молодий народний рух», ЛОМГО «Християнсько-демократичний союз молоді», Молодіжна референтура КУН, „Пласт”, „Обнова”, „Українська молодь – Христові” та Інститут громадського лідерства 23-24 серпня цього року провели акцію «15 палаючих вершин», присвячену 15-й річниці Незалежності України.
Про це сьогодні, 28 серпня 2006 року, під час прес-конференції повідомила голова ЛОО «Батьківщина Молода» Наталія Лаврецька. За її словами, як і було заплановано, 23 серпня 2006 року було розбито 15 таборів на географічних вершинах та історичних місцях Львівської області, зокрема, горі Маківка, горі Ключ, горі Підкамінь, с. Нагуєвичі, с. Зашків, с. Глиняни тощо.  У цих же місцях 24 серпня були запалені ватри єднання.
«Цього ж дня ці символічні вогні були завезені до пам’ятника Шевченку, з яких був складений синьо-жовтий український прапор. Також біля пам’ятника Шевченку відбулося молодіжне віче, під час якого представники молодіжних громадських організацій мали можливість виступити з нагоди Дня Незалежності», — розповіла Наталія Лаврецька.
Як зазначила Наталія Лаврецька, участь у цій акції взяли близько 500 молодих людей не лише зі Львівщини, а й з Донецька, Чернігова, Києва, Полтави.
Основною перешкодою для учасників заходу була погода, зокрема, в цей час були сильні дощі та грози.
Як зазначають організатори, головним результатом цього проекту є те, що молодь з усієї України об’єдналася саме у День Незалежності; молоді люди навели дружні контакти та обговорили працю на майбутнє.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ