Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

15 січня на Львівщині стартує друге коло Західноукраїнської хокейної ліги

15 січня на Льодовій Арені Новояворівська стартує друге коло Західноукраїнської Хокейної ліги. Зійдуться ХК «Львів» та ХК «Явір». Про це повідомила Федерація хокею Львівщини.

1 січня на Льодовій арені в Новояворівську, відсвяткувавши Новий рік, провели свято для двохсот дітлахів із Новояворівська та Яворівського району.

Дитячий мінітурнір відбувся 2 січня. Львівська підліткова хокейна команда «Галичина» вдома на Льодовій Арені перемогла калуську «Олімпію» із рахунком 8:2. Перемога важлива - бо хокеїсти з Калуша мають більший досвід: тренуються вже третій рік поспіль.

Тим часом від початку року на Арені в Новояворівську приймають дітей зі сходу країни. Вісімнадцять підлітків мають змогу безкоштовно кататися на льоду.

Із 5 січня в Новояворівську тренуватиметься запорізька хокейна команда. Підлітки 1996-1997 року народження перевірять місцевий лід. А тренери двох дитячих хокейних команд із Польщі відвідали Арену - відтак у березні тут проведуть міжнародний дитячий турнір. До участі вже зголосилися команди із Кракова та Малого Сянока.

А хокеїсти-дітлахи із команди «Галичина» 16 січня їдуть на турнір до Києва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ