Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

1,5 тис. людей записались на нічну екскурсію львівськими музеями

Близько 1,5 тис людей зголосились взяти участь у проекті «Нічний Львів», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові розвивають нові напрямки туризму та дозвілля. З 2 до 4 грудня в місті стартує новий туристично-промоційний проект «Нічний Львів».

Як повідомили у відділі промоції міста ЛМР, додатково ще відбудеться нічна екскурсія в Палаці Мистецтв. Захід розпочнеться о 20.00 год. Відбудеться екскурсія та презентація виставки М.Дзиндри. Після завершення екскурсії о 20.30 год відбудеться показ фільму в рамках мандрівного кінофестивалю «Бо» фільм «Кар’єра Нікуся  Дизми».

«Надалі такий проект плануємо проводити щороку в липні та грудні. Це дозволить більше зацікавити туристів нашим містом, відкрити нове обличчя Львова як міста романтики», - розповіла заступник керівника відділу промоції міста ЛМР Марта Іванишин.

Окрім того, в музеї С. Крушельницької буде проходити вечір «Голоси кам’яниць». Під час екскурсії відвідувачі почують розповідь про цікаві й маловідомі події і перекази з життя Соломії Крушельницької та її родини, дізнаються, чому будинок, який в 1903-1939 роках був власністю співачки, в якому минули останні роки її життя, і в якому зараз розташований музей, здавна називали у Львові «Музикальною кам’яницею».

«Під час розповіді у музичному салоні гості поринуть у чудовий світ музичного мистецтва, довідаються про традиції музикування у Львові від найдавніших часів. Розповідь доповнять рідкісні архівні записи з фондової колекції музею – це музика львівських композиторів та вокальні твори у виконанні видатних українських співаків», - додала Марта Іванишин.

Щоб взяти участь у заходах, необхідно зареєструватись на сайті  www.lviv.travel.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ