Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

1-5 жовтня у Буську відбудеться Міжнародний фестиваль «Від Серця до Серця – Співоча Планета»

Уже вшосте цього року 1-5 жовтня у Буську відбудеться Міжнародний фестиваль вокального хореографічного та циркового мистецтва «Від Серця до Серця – Співоча Планета». Засновником та директором фестивалю є поет-композитор, президент благодійного фонду сприяння розвитку творчості та мистецтв “Вікторія” Олександр Саримсаков. Уперше фестиваль відбувся восени 2004 року.

 

Метою фестивалю є представити культуру та традиції різних народів, зробити все можливе для зміцнення і створення дружніх відносин серед молоді різних етнічних груп і релігій. А також -  надати всесвітню підтримку і пропаганду молодим талантам. Адже понад сто учасників попередніх фестивалів побували на відпочинку та взяли участь у фестивалі "Балатон-Мистецтво-Молодість", що проходить у чудовому угорському місті Балатонфюред .

 

Відтак і цьогоріч на фестивалі «Від Серця до Серця – Співоча Планета» прагнуть побачити талановитих дітей та молодь, котра виступає у різних жанрах: співаків-солістів, вокальні студії, хорові колективи, циркові студії, танцюристів – латинські, бальні, класичні, народні, фольклорні, Disco Freestyle, Hip-Hop, Disco-Dance, Break-Dance, Electric-Boogie, Funky.

 

Оцінюватимуть таланти народна артистка України, лауреат Шевченківської премії Ніна Байко, керівник хору “Глорія” зразкової хорової студії “О Санна” Ольга Гавінська, Президент міжнародної корпорації «Zephir centre», директор Міжнародного фестивалю «Балатон-Мистецтво-Молодість» (Угорщина) Зінаїда Варі, директор Ужгородського міського цирку Яцко Аврел та голова журі Олександр Саримсаков.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ