Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

15 жовтня відбудеться молодіжна акція „Шануй своїх Героїв”

Цього року з ініціативи Львівської міської організації „Українська народна молодь” 16 молодіжних, національно-патріотичних та християнських організацій о’бєднали свої зусилля для належного відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці та 64-ї річниці створення УПА.
15 жовтня відбудеться масштабна молодіжна акція „Шануй своїх Героїв” .
У програмі акції:
13.00 – Молебень біля фігури Матері Божої на площі Міцкевича.
14.00 – початок походу колони ветеранів УПА та представників молодіжних організацій за маршрутом: пл. Міцкевича – пл. Соборна – вул. І. Франка – вул. Пекарська – Личаківський цвинтар (де відбудеться панахида за Героями ОУН-УПА) – вул. Мечникова – вул. Вахнянина – Центр творчості дітей а юнацтва Галичини.
15.30 – перегляд фільму в актовому залі ЦТДЮГ.
17.30 – початок святкового концерту за участю: гурту „Лілея”, Софії Федини, Олександр Шевченка, дуету Ігоря Косика і Богдана Ляльки. У програмі також показові виступи Центральної Школи Бойового Гопака.
19.30 – початок української дискотеки.
У приміщенні ЦТДЮГ буде розгорнута виставка світлин, присвячених УПА, та кращих робіт, що надійшли на конкурс дитячо-юнацького малюнку „Наші Герої”. Там же відбудеться виставка-ярмарок сучасної української літератури.
Акція відбудеться за підтримки відділу роботи з молоддю Львівської міської ради, благодійного фонду „Просвіта і чин”, та міського палацу культури ім. Г. Хоткевича.   
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ