Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

16-17 березня у Львові проходитиме семінар на тему „Нові нормативні та регуляторні вимоги у сфері охорони довкілля"

16-17 березня у Львові проходитиме семінар на тему „Нові нормативні та регуляторні вимоги у сфері охорони довкілля". Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Організаторами заходу є Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики України, ДП „Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних та управляючих систем” (ДП НДІ „Система”), Державний екологічний інститут Мінприроди України, а також Український міжнародний фонд якості.
У межах програми семінару передбачено обговорити низку важливих питань, зокрема такі: нові регуляторні акти та відповідні правові вимоги у сфері охорони довкілля; нові національні стандарти у сфері екологічного управління; актуальні питання гармонізації нормативно-правового поля України з європейськими та світовими вимогами у сфері охорони довкілля; засоби підтримки та контролю безпеки навколишнього природного середовища: екологічний аудит та екологічна сертифікація; екологічне маркування; досвід розроблення, впровадження та сертифікації систем екологічного управління (мотивація, проблеми, вигоди); екологічна паспортизація підприємств та територій тощо.
Серед запрошених на семінар є представники ДП НДІ "Система", головного управління промислової політики Львівської облдержадміністрації, державного екологічного інституту Мінприроди України, Держспоживстандарту України Головний державний інспектор України з охорони навколишнього природного середовища, лабораторії УкрНДІ екологічних проблем, організації “Жінки за довкілля”.
Учасники матимуть змогу проконсультуватися з питань розроблення, впровадження і сертифікації систем екологічного управління, екологічного аудиту та екологічного маркування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ