Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

16-17 квітня у Львову дадуть економічний прогноз для України на наступні 5 років

16-17 квітня у Львові відбудеться Міжнародна візійна бізнес-конференція «Intro», на якій зустрінуться експерти, практики та визнані візіонери для того, щоб обговорити майбутнє українського бізнесу: тенденції, середовище, бізнес-моделі, візію та взаємозв’язки бізнесу з суспільством. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Своїм баченням розвитку бізнес-середовища і суспільства будуть ділитися визнані експерти, найкращі топ-менеджери та візіонери, серед яких Юрій Логуш  віце-президент Kraft Foods International, Володимир Лавренчук, голова правління Райффайзен Банк Аваль, Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital, Андрій Єрмолаєв директор Національного інституту стратегічних досліджень та ще понад 12 добре відомих в бізнесі та наукових колах гостей події і 100 учасників конференції.

 

Учасники та експерти конференції дискутуватимуть про бізнес-середовище України в перспективі п’яти років за напрямками: - Економічне середовище бізнесу: основні чинники, які впливатимуть на макроекономічне середовище в Україні та на його динаміку; економічний прогноз на наступні 5 років для України та країн СНД; - Тенденції розвитку галузей і кластерів: які сектори економіки України найбільше та найменше залежатимуть від глобальних економічних тенденцій у наступні п’ять років? - Візія: які цінності мають об’єднати українських бізнес-лідерів, щоб вони стали конкурентними на світовому ринку?

Бізнес-моделі: якими будуть конкурентні бізнес-моделі українського бізнесу в перспективі п’яти років? які характеристики бізнес-моделей будуть ключовими? - Суспільство: які трансформації відбудуться в українському суспільстві в перспективі п’яти років та який вплив матимуть ці зміни на бізнес в Україні? яку роль повинен відігравати український бізнес у суспільних процесах?

 

«Зміни економічного та політичного гатунку в останні 2 роки (в тому числі й падіння ринків, глобальна фінансова криза) дещо дезорієнтувала багато українських компаній і нівелювали їх довгострокове бачення.  Стан невизначеності вимагає від керівників ще вищого рівня та якості управлінського рішення, тому наша ціль як організаторів створити майданчик та умови формування бачення розвитку українського бізнесу», - зазначила Софія Опацька, директор Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS).

 

«Ця конференція є черговим заходом Львівської бізнес-школи УКУ і вона вписується у цілу філософію створення львівської бізнес-школи і наявність в УКУ. Зараз в економіці і в політиці запанувала непевність, страх, в соціумі є багато трепету і недовіри. Ціль таких зустрічей – зрозуміти, що відбувається. Коли людина розуміє певний процес чи проблеми, вони стають менш містифікованими, менш загрозливими, це наслідок певних факторів, які можна проаналізувати і до яких можна застосувати професійно певні заходи. Важливим є і питання відповідальності та глобального підходу. В нас довгий час основним бізнес-прийомом був захват. Сьогодні Україна потребує підприємців, які бачать своє підприємство як цілу нитку в суспільній тканині, разом з культурою, духовністю і громадським сектором. Надіюся, що цей захід відбудеться зі свідомістю, що ця конференція буде скріплювати певність і додавати почуття відповідальності. Саме так творяться зв’язки, які відкривають довіру, потоки інвестицій і стимулюють здоровий бізнесовий динамізм», - зазначив о. д-р Борис Ґудзяк.

 

Довідка.

 

Львівська бізнес-школа Українського католицького університету (LvBS) – працює з 2008 року і позиціонує себе як європейська бізнес-школа, яка розвиває бізнес, що грунтується на цінностях та візії.  Ціль бізнес-школи сприяти розвитку керівників, які будуть проактивно будувати українське бізнес-середовище, а не реагувати на точкові потреби.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ