Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

16 листопада на акції протесту вийдуть сотні тисяч підприємців, - Ляпіна

16 листопада на вуличні акції протесту по всій Україні вийдуть сотні тисяч підприємців, якщо влада не врахує їхні пропозиції до Податкового кодексу. Про це заявила народний депутат, заступник голови партії „За Україну!” Ксенія Ляпіна.

Вона нагадала, що підприємці протестують проти спроб нав’язати їм облік і підвищити ставку оподаткування.

Ксенія Ляпіна зауважила, що нині підприємці сплачують 200 грн. єдиного податку в місяць, а Податковий кодекс пропонує їм сплачувати 600, що є для них непосильною сумою.

„Підприємці трохи відрізняються від урядовців, – сказала заступник голови партії „За Україну!”, – Для підприємців 300 грн. – це не один раз поснідати, це зароблені гроші”.

Ксенія Ляпіна також зазначила, що уряд хоче нав’язати дрібним підприємцям облік, з яким вони не зможуть справитися. „Це те, чого не можуть зрозуміти урядовці, які ніколи в своєму житті не працювали в малому бізнесі”, - зазначила депутат.

„Доки підприємцям будуть нав’язувати облік, доки їм будуть підвищувати податки, вони будуть виходити на вулиці і протестувати”, - попередила заступник голови партії „За Україну!” - zaukrainu.org.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ