Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

16 листопада у Києві буде вельми людно: протестуватимуть проти Податкового і Трудового кодексів

Плануючи винести на наступний пленарний тиждень засідань Верховної Ради проекти Податкового і Трудового кодексу, можновладці посприяли досягненню домовленостей між середовищами, які беруть участь в організації протестів проти цих документів. Так, 16 листопада до Києва з"їжджаються не лише підприємці з усієї України, але й наймані працівники.

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України, Конфедерація незалежних профспілок України та Громадянський рух «Відсіч» виступили зі спільним зверненням до Президента, Верховної Ради і Прем’єр–міністра України, в якому заявили про неприйнятність прийняття обох кодексів та пообіцяли в разі їх прийняття розгортати протести й консолідувати народ з усіх регіонів проти тих, хто голосуватиме за ці антинародні документи.

16 листопада підписанти звернення о 9.00 розпочнуть мітинг на Майдані Незалежності, після чого колоною підуть до Верховної Ради.

Не виключено, що до них приєднаються і противники законопроекту "Про мови в Україні", які також виступлять проти Податкового і Трудового кодексів, заручившись підтримкою деяких підприємництких організацій в цьому питанні. Зараз також ведуться переговори про долучення противників законопроекту "Про мови в Україні" до спільних чи узгоджених дій на ці дні, оскільки народний депутат України В. Колісніченко озвучив плани Партії регіонів винести на наступний пленарний тиждень і цей законопроект.

У долучених файлах - надруковані на гроші виступаючих проти Податкового кодексу підприємців листівки, які нині масово поширюють "Відсіч" та підприємницькі організації у Києві та частині регіонів.

Листівки подані як зформатовані, так і в текстових варіантах, аби кожен бажаючий міг самостійно змакетувати її, внісши зміни з урахуванням специфіки свого регіону чи середовища. - maidanua.org.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ