Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

16 січня – останній день, коли у Львівській міськраді приймають заявки на конкурс з облаштування внутрішніх дворів

До 18:00 год 16 січня ще можна скерувати заявку на участь у конкурсі з відбору внутрішніх дворів у центральній частині Львова - для проведення їх благоустрою. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Конкурс «Наш дворик – це ми» проводять в рамках спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова».

Найважливішим елементом у даному проекті є ініціатива та співпраця мешканців в процесі оновлення дворику, а також спільна відповідальність за утримання його в належному стані після завершення робіт.

Переможець конкурсу отримає не тільки фінансову підтримку на реалізацію проекту, але й підтримку в загальному процесі включаючи планування, вибір підрядної організації-виконавця робіт, а також технічний нагляд експертів протягом реалізації проекту.

Слід наголосити, що роботи з облаштування внутрішніх дворів в жодному разі не передбачають замощення дворів під автостоянку, акцент ставиться на максимальному озелененніта створенні затишного місця відпочинку.

Для участі у конкурсі зі сторони мешканців необхідно:

üзацікавленість та активна участь мешканців;

üсамоорганізованість та самостійність мешканців;

üобов’язкова фінансова частка мешканців для виконання робіт (частка залежить від складності та розміру подвір’я, але не більше як 1000 грн. з квартири, можливо допомогти сусідам і скласти їхню частку);

üподання мотиваційного листа з наведенням:

·причини, мети та очікувань від даної співпраці по облаштуванню внутрішнього подвір’я;

·опис спільно проведених робіт з покращення умов проживання у будинку;

·листа-підтвердження готовності мешканцями надавати підтримку та сприяння в процесі виконання робіт, підписаного 90% мешканців та визначення відповідального представника від мешканців.

·подання пропозицій чи ідей щодо благоустрою.

Мотиваційні листи слід подати до 18:00 год. 16 січня в управління охорони історичного середовища Львівської міської ради за адресою: м. Львів, вул. Валова, 20, к. 11.

При виникненні запитань слід телефонувати за номерами: 297 55 69 (Кузицька Ярина), 235 43 40 (Небораць Ольга).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ