Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

17 березня колектив підприємства ВАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» планує блокувати залізничні шляхи через протермінування оплати ДП «Укрзалізничпостач» за поставлені крани

17 березня колектив підприємства ВАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» планує блокувати залізничні шляхи, через протермінування оплати ДП «Укрзалізничпостач» за поставлені крани. Про це сказав генеральний директор Дрогобицького заводу автомобільних кранів Валерій Левицький на засіданні Львівського прес-клубу реформ на тему «Чому ВАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» хоче пікетувати Львівську залізницю?»
За його словами, підприємству ДП «Укрзалізничпостач» продовжено термін оплати за поставлені крани до 17 березня цього року, якщо цього не буде, колектив підприємства вдасться до крайніх заходів, до перекриття залізничних шляхів.
«Враховуючи обороти залізниці, заборгована сума за поставлені автомобільні крани є символічною». – сказав Валерій Левицький
Як розповів Валерій Левицький, за результатами тендера, оголошеного ДП «Укрзалізничпостач», переможцем на поставку п’яти автомобільних кранів в Донецьку, Південну, Придніпровську та Львівську залізницю визнано ДЗАК. Виходячи з умов договору, «Укрзалізничпостач» повинен був оплатити за поставлену продукцію впродовж 25 банківських днів (крани були відвантажені 19-20 грудня 2005 року). Термін оплати за п’ять кранів закінчився 30 січня цього року. Сума заборгованості ДП «Укрзалізничпостач» перед підприємством становить 2,160 млн грн. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ